Kontakt os

Kontakt os

Såfremt du har et generelt spørgsmål eller bare en besked til foreningen, da kan du sende den via formularen. Det vil i reglen være formanden som modtager din besked.


Såfremt du har brug for specifik hjælp eller at komme i kontankt med en bestemt person eller afdeling - se da "visitkortene" her på siden.

 
 
 
 

Måske har vi allerede et svar til dig...

 

 I vores FAQ (frequently asked questions) eller på dansk, ofte stillede spørgsmål,  kan du måske finde svar på et problem, så du ikke behøver at kontakte supporten.

Hjælp os med at hjælpe dig.

 

En forening er et fællesskab som skal styrkes for at bestå. Sammen er vi stærkere. Det er altså noget som går begge veje. Derfor kunne vores motto være, "hjælp os med at hjælpe dig".

 

Som antenneforening har vi ikke naturlige ugentlige sammenkomster eller lignende og derfor er det naturligt at vi mødes på nettet - vi lever jo i praksis på nettet i dag.

 

Det handler om at foreningen sikrer medlemmerne de bedste produkter og om muligt at tilfører værdi i form af information eller ydelser. Vi må derfor hele tiden udvikle os for at sikre foreningen og give medlemmerne det, som de ønsker. Derfor: deltag - og få noget ud af det.

Feedback

 

Feedback modtages meget gerne. I reglen er det spørgsmål eller ønsker til hvad man godt kunne tænke sig at se på disse sider - og naturligvis fejlmeldinger. Det er vigtigt at få rettet evt. fejl, da det kommer alle til gode.

 

Da foreningen er ejet af og er til for medlemmerne - så er alle forslag relevante, - såfremt de er medie relateret og ikke i strid med noget andet. 

 

Kundeservice


Hvis du ønsker at ændre i dit abonnement. Du har spørgsmål til din regning eller til produkterne, så skal du henvende dig til Kundeservice. Husk kundenr.


Kundeservice@norlys.dk - tlf.

70 11 40 40 åbent fra 8.00-17.00

på alle hverdage

Teknisk Support


Hvis du har problemer med opsætning af dit udstyr. Du har glemt dine koder eller der er noget, der ikke virker som det skal - så skal du kontakte supporten.


Tlf. 70 11 40 40, åbent på hverdage 8.00-21.00


Weekend og helligdage 9.00-17.00.

Reklamation


Er du utilfreds med sagsbehandlingen hos Norlys, om det så er en supportsag eller noget med dit abonnement, så send en email med alle informationer omkring sagen. Vigtigst af alt er dit kundenr.


reklamation@norlys.dk

Formand


Hvis du har spørgsmål til foreningen eller af anden årsag ønsker kontakt med foreningen, så kontakt formanden. Hvis du ikke er tilsluttet kabelnettet, men ønsker det, så er formanden også din kontaktperson.


steenhansen@sa-net.dk

Tlf. 20 15 98 50

Kasserer


Alle henvendelser vedr. produkter, regninger og abonnement bedes rettet til Stofa Kundeservice.


Henvendelser i kategorien kreditorbogholderi og foreningens regnskab bedes rettet til kasserer.


jn.nikolajsen@gmail.com

Tlf. 20 32 32 40

Webmaster

 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker til hjemmesiden. Hvis du har set en fejl i indholdet. Hvis du vil bidrage med relevante oplysninger eller løsninger, så er du velkommen til at sende en email.

 

christian.svendsen@sa-net.dk