WebTv

Stofa WebTV og WebTVToGo

 

Med Stofa WebTV kan du se kanalerne fra din TV pakke via internettet, faktisk er det et gratis tillægsprodukt til Stofa internet - så det kræver begge dele. Med Stofa WebTVToGo kan du også benytte en mobil internet forbindelse. Husk, at det kan give et pænt dataforbrug på din mobilforbindelse og det virker kun i DK.

 

Til streaming anvendes WebRight Web apps/plugins og Stofa anbefaler henholdsvis mindst 4Mbps og 1Mbps. WebRight Web er et standard produkt som mange andre også anvender, så det kan være at du allerede har det installeret. Bemærk, at de meget populære Google Cromecast understøttes ikke og Apple Airplay virker kun på iPhone/iPad.

 

Begge produkter kan kun vise de kanaler, der rettighedsmæssigt må vises på det givne medie, hvilket også betyder at de streaming pakker og din normale TV pakke godt kan ende med at have forskellige opsætninger. Stofa WebTVToGo må kun anvendes af den enkelte husstand. Via MineSider kan der registreres 5 enheder, men kun 1 enhed kan anvendes ad gangen. Idet det for nogen kan være et problem, så skal det nævnes, at Stofa forbeholder sig retten til at tracke din anvendelse af tjenesten.

 

Streaming produkterne fungerer på såvel Windows som Mac samt på iOS og Android - så markedet er rimeligt dækket ind. Den store mangel er nok Linux. Hvis du har Stofa TV og Internet, så er streaming produktet et godt supplement.

 

Minimumskrav:

 

Windows 7 - IE 11

Mac OSX 10.8 - Safari 5

iPhone, iPad - iOS 7

Android 2.2

 

Se mere på...

 

Google Play

 

App Store

 

Stofa Web TV