TV

Din TV og Internet leverandør

Søhus Antenneforening

TV Pakker.

Tv-pakkerne indeholder en række DVB-C kanaler. Det er ikke nødvendigt med en Stofaboks, med mindre man ønsker Stofa SmartTv funktioner. Tilvalgskanaler modtages via kortlæser i TV(kræver CI+), eller Stofa boks. De enkelte pakker indeholder alle kanaler fra de foregående pakker.

Pakke 1

Disney JuniorHD
nickjr.HD
TV-2 Play (med reklamer)

*) Must Carry er en betegnelse, der bruges om de tv- og radiostationer, som enhver ejer af fællesantenneanlæg i Danmark (herunder også kabel-tv selskaber som YouSee og Stofa) har pligt til at distribuere ifølge Radio- og fjersynsloven.

Produkter, gebyrerPris
Genåbning af kabel-tv
(indenfor 10 dage)
495,00

Skift af TV pakke: løbende måned + 30 dage. Der 3 måneders binding på TV pakker. Skriftlig opsigelse på løbende måned + en måned. Evt. mellemværende refunderes.

Stikledning

Såfremt du ikke er tilsluttet kabelnettet, så skal der først installeres en stikledning hos dig. Husk altid at aftale nærmere ved bestilling. Det kan også være at du har problemer med den eksisterende stikledning og derfor ønsker den skiftet. Tjek gerne dækningsområde før du bestiller en stikledning.

WebTV

Følgende apps kan bruges til WebTV.

Nyt om "MIT - TV"

Stofa har efter at have prøvekørt konceptet

"Mit-TV" i en længere periode, valgt at stoppe med denne service.

Stofa har konstateret en meget lille efterspørgsel på denne service, som derfor er lukket ned.

SmartTV

Med SmartTV kan du optage programmer, leje film og du har adgang til DR's TV arkiv. Du kan starte forfra, spole eller sætte på pause i mange direkte udsendelser. Start forfra virker også på udsendelser i op til 48 timer efter at de er sendt. Bemærk, at det desværre ikke er unormalt med EPG fejl, disse påvirker start forfra.

Ikke live programmer hentes fra internettet fremfor "TV-pakken". Løsningen kræver derfor Stofa internet. Egen router kan ikke anvendes. Årsagen er denne, at hver boks har sin egen private internet forbindelse, kun til TV brug. Jvf. Stofa så kræver HD en 50Mbps (det lyder overdrevet), 25Mbps bør være nok. Men som sagt, det er noget som boksen selv styrer.

En TV pakke er påkrævet, således kan man ikke bare anvende SmartTV som streaming løsning for at leje film og se DR's arkiv. Uden internet forbindelse er boksen reelt det samme som en standard DVB-C boks.

Det kan være lidt forvirrende med kortlæser begreber. Men her er den hurtige forklaring. CI (common interface) er det fysiske interface, hvor man sætter et CA (common access) modul i. CI/CA/CAM (CA modul) bruges af og til lidt i flæng.

Tilvalgskanaler

Der kan tilvælges kanaler til både de normale TV pakker og MitTV. En stor del af kanalerne er det man kalder nabolandskanaler. Det kan f.eks. være RTL, SVT1 osv. Du kan læse mere om disse på VerdensTV

DVB-C Boks

Hvis du ikke har et DVB-C TV, så kan du anskaffe en Stofa boks eller en almindelig MPEG4 DVB-C boks som mellemled. Med en sådan boks kan du også optage det digitale signal. Boksen kan også fungere som en ekstra TV-modtager på dit TV. Priserne starter ca. fra 400kr. og opefter.

Bemærk, at der også findes en -C2 -S2 og -T2 standard. De sidste anvendes p.t. til satellit og luftbårne signaler. -C2 er der endnu ikke planer om at anvende i DK. Så alm. DVB-C er godt nok.

TV program oversigt

Der er mange måder at tjekke, hvad der kommer i TV, f.eks. TTV eller EPG. Hvis man ikke lige er i nærheden af sit TV, eller bare ikke ønsker at tænde det, bare for at se, hvad der er af muligheder, så kan man anvende internettet. Her er nogle forslag.

dr.dk

tvtid.tv2.dk

meetv.dk

VerdensTv

HbbTV

HbbTV er interaktivt TV. Det fungerer således at TVet både er tilsluttet internet og det normale TV signal. Hermed kan man få adgang til arkiver, mulighed for online afstemning og lignende. Stofa oplyser, at man skal huske at koble antennen videre fra deres boks til TV og at denne skal vælges som indgang, fremfor boksen. DR og tyske kanaler tilbyder HbbTV. Det har således nogle funktioner, som vi kender fra Stofa Smart-TV

Medielicens

Har du TV eller (mobilt) internet, så skal du betale DR Licens. Der er stort set ingen undtagelser. Læs mere og bliv klogere. Licensen anvendes mest som støtte til en DR kanalpakke. Men det er faktisk en medieafgift, ligesom afgiften på blanke CD/DVD medier - og har intet at gøre med om du ser DR eller ej, hvilket forklarer navnet.

Streamet TV

Der er efterhånden kommet mange muligheder for at se ekstra film, serier osv. Med streamet TV er det blevet muligt at vælge, hvad man vil se og hvornår man vi se det. Her er nogle alternativer:

HBO Nordic

Netflix

Viafree

DR live

DR filmarkivet (Bonanza)

TV2play

Bibliotekernes filmsamling

Kontakt foreningen på

tlf. 20 15 98 50 eller anvend kontakt formular på kontakt os siden.

Ved køb af produkter eller support på disse, kan Stofa kontaktes på tlf. 88 30 30 30 Mellem 09.00 og 19.00

Se yderligere kontakt mulighed på  kontakt os siden.